pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mersin’de şiddetli rüzgar etkili oluyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 14:00, Güncelleme: 04.05.2024 - 13:53
 

Mersin’de şiddetli rüzgar etkili oluyor

Mersin’de şiddetli rüzgar etkili oluyor

Mersin’de zaman zaman etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor.Kent merkezinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, Atatürk Parkı sahilinde oluşan dalgalar kıyıya vurdu. Meteorolojinin fırtına uyarısı üzerine birçok amatör balıkçı da denize açılamadı. Çamlıbel Balıkçı Barınağı’na gelen bazı amatör tekne sahipleri ise teknelerini sabitleyerek çadırlarının uçmaması için güvenli alanlara taşıdı.Balıkçılardan Nihat Ertaş, meteorolojinin birkaç gün önce fırtına uyarısında bulunduğunu belirterek, teknelerinin başına geldiklerini söyledi. Teknelerini güvene alarak beklediklerini ifade eden Ertaş, "Fırtınadan dolayı balık avına çıkamıyoruz. Diğer tekneler zaten av yasağından dolayı çıkamıyor, bakıma çektiler. Biz de teknelerimizin başında fırtınanın geçmesini bekliyoruz. İnşallah kazasız belasız atlatırız" dedi.Bu arada, Mersin Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Doğu Akdeniz’de bugün sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarın, yarın sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği ifade edildi.
Mersin’de şiddetli rüzgar etkili oluyor
Mersin’de zaman zaman etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor.
Kent merkezinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, Atatürk Parkı sahilinde oluşan dalgalar kıyıya vurdu. Meteorolojinin fırtına uyarısı üzerine birçok amatör balıkçı da denize açılamadı. Çamlıbel Balıkçı Barınağı’na gelen bazı amatör tekne sahipleri ise teknelerini sabitleyerek çadırlarının uçmaması için güvenli alanlara taşıdı.
Balıkçılardan Nihat Ertaş, meteorolojinin birkaç gün önce fırtına uyarısında bulunduğunu belirterek, teknelerinin başına geldiklerini söyledi. Teknelerini güvene alarak beklediklerini ifade eden Ertaş, "Fırtınadan dolayı balık avına çıkamıyoruz. Diğer tekneler zaten av yasağından dolayı çıkamıyor, bakıma çektiler. Biz de teknelerimizin başında fırtınanın geçmesini bekliyoruz. İnşallah kazasız belasız atlatırız" dedi.
Bu arada, Mersin Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Doğu Akdeniz’de bugün sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarın, yarın sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği ifade edildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.