pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

MEB AKUB öğrencilerine AFAD’tan çadır kurma eğitimi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 15:03, Güncelleme: 05.05.2024 - 14:40
 

MEB AKUB öğrencilerine AFAD’tan çadır kurma eğitimi

MEB AKUB öğrencilerine AFAD’tan çadır kurma eğitimi

Sakarya AFAD ekipleri, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Arama Kurtarma Birimi (AKUB) öğrencilerine çadır kurma teknikleri ve arama kurtarma süreçlerinde kullanılan temel düğümler hakkında eğitim verdi.Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Sakarya İl Müdürlüğü personelleri, MEB AKUB öğrencilerine çadır kurma ve temel arama kurtarma düğümleri eğitimi düzenledi. Eğitim, Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Katılımcılara çadır kurma teknikleri ve arama kurtarma süreçlerinde kullanılan temel düğümler hakkında detaylı bilgiler verildi. Öğrenciler, pratik uygulamalarla becerilerini geliştirme fırsatı buldu.
MEB AKUB öğrencilerine AFAD’tan çadır kurma eğitimi
Sakarya AFAD ekipleri, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Arama Kurtarma Birimi (AKUB) öğrencilerine çadır kurma teknikleri ve arama kurtarma süreçlerinde kullanılan temel düğümler hakkında eğitim verdi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Sakarya İl Müdürlüğü personelleri, MEB AKUB öğrencilerine çadır kurma ve temel arama kurtarma düğümleri eğitimi düzenledi. Eğitim, Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Katılımcılara çadır kurma teknikleri ve arama kurtarma süreçlerinde kullanılan temel düğümler hakkında detaylı bilgiler verildi. Öğrenciler, pratik uygulamalarla becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.