pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Markette çıkan yangın söndürüldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2024 - 17:31, Güncelleme: 21.04.2024 - 17:09
 

Markette çıkan yangın söndürüldü

Markette çıkan yangın söndürüldü

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bir markette çıkan yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Ayanoğlu Kılıç Mahallesi’nde bir markette çıkan yangına Yerköy ve Çiçekdağı belediyeleri itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürülürken, markette maddi hasar meydana geldi. Yangının neden çıktığı henüz belirlenemedi.
Markette çıkan yangın söndürüldü
Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bir markette çıkan yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Ayanoğlu Kılıç Mahallesi’nde bir markette çıkan yangına Yerköy ve Çiçekdağı belediyeleri itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürülürken, markette maddi hasar meydana geldi. Yangının neden çıktığı henüz belirlenemedi.

Yozgat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.