pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Malatya’da otomobil yayalara çarptı: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 14:30, Güncelleme: 05.05.2024 - 14:09
 

Malatya’da otomobil yayalara çarptı: 2 yaralı

Malatya’da otomobil yayalara çarptı: 2 yaralı

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara otomobil çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.Kaza, Malatya-Ankara kara yolu itfaiye kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şehir merkezi istikametine seyir halinde olan S.E. idaresindeki 44 AD 008 plakalı Seat marka otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kazada, G.T. ile D.H.T. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Malatya’da otomobil yayalara çarptı: 2 yaralı
Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara otomobil çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Malatya-Ankara kara yolu itfaiye kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, şehir merkezi istikametine seyir halinde olan S.E. idaresindeki 44 AD 008 plakalı Seat marka otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kazada, G.T. ile D.H.T. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.