pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımları patlayıcı ile yapılıyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 18:32, Güncelleme: 29.08.2023 - 17:59
 

Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımları patlayıcı ile yapılıyor

Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımları patlayıcı ile yapılıyor

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde ağır hasarlı yüksek katlı binaların patlayıcı ile yıkımlarına devam ediliyor.Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yüksek katlı binalar patlayıcı madde kullanarak yıkılıyor. Belirli aralıklarda devam edilen yıkım işlemlerine bugün Barguzu Caddesi’nde devam edilirken, yüksek katlı 2 bloğun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi. Yıkım işlemleri öncesi cadde çift taraflı trafiğe kapatılırken, site sakinleri ise yıkım işlemlerini gözyaşları ile izledi.
Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımları patlayıcı ile yapılıyor
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde ağır hasarlı yüksek katlı binaların patlayıcı ile yıkımlarına devam ediliyor.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yüksek katlı binalar patlayıcı madde kullanarak yıkılıyor. Belirli aralıklarda devam edilen yıkım işlemlerine bugün Barguzu Caddesi’nde devam edilirken, yüksek katlı 2 bloğun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi. Yıkım işlemleri öncesi cadde çift taraflı trafiğe kapatılırken, site sakinleri ise yıkım işlemlerini gözyaşları ile izledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.