pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Makam Odasında Gün Düzenlediği" İddiası

10.09.2018 - 13:18, Güncelleme: 10.09.2018 - 13:18
 

"Makam Odasında Gün Düzenlediği" İddiası

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü makamında "gün düzenlendiği" iddiaları üzerine...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü makamında "gün düzenlendiği" iddiaları üzerine inceleme başlatıldığı bildirildi.Yahşihan Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü makam odasında gün düzenlediğine ilişkin haberlerin yer aldığı anımsatıldı.Açıklamada, "Makam odasında gün düzenlediler" haberine ilişkin inceleme başlatıldığı belirtildi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü makamında "gün düzenlendiği" iddiaları üzerine...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü makamında "gün düzenlendiği" iddiaları üzerine inceleme başlatıldığı bildirildi.

Yahşihan Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü makam odasında gün düzenlediğine ilişkin haberlerin yer aldığı anımsatıldı.

Açıklamada, "Makam odasında gün düzenlediler" haberine ilişkin inceleme başlatıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.