pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Mahalleli kurban sofrasında bir araya geldi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2024 - 16:31, Güncelleme: 18.06.2024 - 16:17
 

Mahalleli kurban sofrasında bir araya geldi

Mahalleli kurban sofrasında bir araya geldi

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Gökgöz Mahallesi sakinleri yıllardır sürdürdükleri kurban geleneğini bu yılda sürdürdü. Kurban Bayramında bir araya gelen mahalleli kurban kestikten sonra köy meydanında bir araya geldi.Kozan’ın Gökgöz Mahallesinde ‘88. Henisliler Kurban Bayramı’ bayramlaşma töreni için yaklaşık 400 kişi bir araya geldi. Mahalle sakinleri birlikte softayı ve kurbanlarını paylaştı. Kurbanlarını kesen vatandaşlar kurban etlerini bir araya getirdi. Tüm mahalle birlikte hem bayramlaştı hem de sofralarını paylaştı.Mahalle sakinlerinden Meliha Cömert çocukluğundan beri mahallerinde bu geleneğin sürdüğünü anlatarak bayramların komşuları akrabaları ile köylerinde gelenekler sürdürülerek kutlanmasından memnun olduğunu kaydetti.
Mahalleli kurban sofrasında bir araya geldi
Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Gökgöz Mahallesi sakinleri yıllardır sürdürdükleri kurban geleneğini bu yılda sürdürdü. Kurban Bayramında bir araya gelen mahalleli kurban kestikten sonra köy meydanında bir araya geldi.
Kozan’ın Gökgöz Mahallesinde ‘88. Henisliler Kurban Bayramı’ bayramlaşma töreni için yaklaşık 400 kişi bir araya geldi. Mahalle sakinleri birlikte softayı ve kurbanlarını paylaştı. Kurbanlarını kesen vatandaşlar kurban etlerini bir araya getirdi. Tüm mahalle birlikte hem bayramlaştı hem de sofralarını paylaştı.
Mahalle sakinlerinden Meliha Cömert çocukluğundan beri mahallerinde bu geleneğin sürdüğünü anlatarak bayramların komşuları akrabaları ile köylerinde gelenekler sürdürülerek kutlanmasından memnun olduğunu kaydetti.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.