pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Küçükçekmece’de patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kamerada

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2024 - 18:02, Güncelleme: 24.04.2024 - 17:30
 

Küçükçekmece’de patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kamerada

Küçükçekmece’de patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kamerada

Küçükçekmece’de patenli iki genç, İETT otobüsünün arkasına tutunarak hem trafiği hem de kendilerini tehlikeye düşürerek seyretti. O anlar ise bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı.Olay öğlen saatlerinde Huzur Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre patan süren iki genç, cadde üzerinde seyreden İETT otobüsünün arkasına tutundu. Bir süre otobüsün arkasında seyreden 2 genç tehlikeli hareketlerde bulundu. Trafiği tehlikeye düşüren gençler bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde, gençlerin otobüse tutunarak bir süre seyrettiği anlar yer aldı.
Küçükçekmece’de patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kamerada
Küçükçekmece’de patenli iki genç, İETT otobüsünün arkasına tutunarak hem trafiği hem de kendilerini tehlikeye düşürerek seyretti. O anlar ise bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay öğlen saatlerinde Huzur Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre patan süren iki genç, cadde üzerinde seyreden İETT otobüsünün arkasına tutundu. Bir süre otobüsün arkasında seyreden 2 genç tehlikeli hareketlerde bulundu. Trafiği tehlikeye düşüren gençler bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde, gençlerin otobüse tutunarak bir süre seyrettiği anlar yer aldı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.