pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Özdemir Ağrı’da

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 14:30, Güncelleme: 03.05.2024 - 14:26
 

Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Özdemir Ağrı’da

Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Özdemir Ağrı’da

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Ağrı’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din’in eşlik ettiği Özdemir, ilk olarak Ağrı Kız Yurdu’nu ziyaret etti. Yurt hakkında İl Müdürü Din’den bilgi alan Özdemir, yurt sakinleriyle de sohbet etti. Özdemir, daha sonra Kız Öğrenci Toplantı Salonu’nda Yurt-Time öğrencileri ve öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda gençlerin sosyal ve maddi anlamda desteklenmesi, spora teşvik edilmesi, çalışma hayatına hazırlanmaları, genç istihdamına katkı sunulması ve yurtlara aidiyet duygusunun güçlendirilmesi konuları ele alındı. Yurt Time Projesine katılan öğrencilerle yakından ilgilenen Özdemir, öğrencilerin görüş ve önerilerini dinledi. Özdemir, programının son etabında ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Toplantıda yurtlar ve yurtlarda yapılan eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında bilgi alan Özdemir, yurt müdürlerinin istek, talep ve önerilerini de dinledi.
Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Özdemir Ağrı’da
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Ağrı’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din’in eşlik ettiği Özdemir, ilk olarak Ağrı Kız Yurdu’nu ziyaret etti. Yurt hakkında İl Müdürü Din’den bilgi alan Özdemir, yurt sakinleriyle de sohbet etti. Özdemir, daha sonra Kız Öğrenci Toplantı Salonu’nda Yurt-Time öğrencileri ve öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda gençlerin sosyal ve maddi anlamda desteklenmesi, spora teşvik edilmesi, çalışma hayatına hazırlanmaları, genç istihdamına katkı sunulması ve yurtlara aidiyet duygusunun güçlendirilmesi konuları ele alındı. Yurt Time Projesine katılan öğrencilerle yakından ilgilenen Özdemir, öğrencilerin görüş ve önerilerini dinledi. Özdemir, programının son etabında ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Toplantıda yurtlar ve yurtlarda yapılan eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında bilgi alan Özdemir, yurt müdürlerinin istek, talep ve önerilerini de dinledi.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.