pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kozan’da silahlı kavga: 1 ölü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 22:00, Güncelleme: 30.08.2023 - 21:55
 

Kozan’da silahlı kavga: 1 ölü

Kozan’da silahlı kavga: 1 ölü

Adana’nın Kozan ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.Olay, akşam Görbeyaz Mahallesi Köysekisi mevkiinde yaşandı. İddiaya göre, A.K. ile husumetli olduğu Ş.S. arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ş.S. tabancasını çekerek A.K’nin üzerine ateş etti. A.K. vücuduna isabet eder kurşunlarla ağır yaralandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde A.K’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Jandarma ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. A.K’nin cenazesi, savcı incelemesinin ardından Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kozan’da silahlı kavga: 1 ölü
Adana’nın Kozan ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.
Olay, akşam Görbeyaz Mahallesi Köysekisi mevkiinde yaşandı. İddiaya göre, A.K. ile husumetli olduğu Ş.S. arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ş.S. tabancasını çekerek A.K’nin üzerine ateş etti. A.K. vücuduna isabet eder kurşunlarla ağır yaralandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde A.K’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Jandarma ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. A.K’nin cenazesi, savcı incelemesinin ardından Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.