pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kovalamaca sonucu yakalanan uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 15:04, Güncelleme: 03.05.2024 - 14:36
 

Kovalamaca sonucu yakalanan uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Kovalamaca sonucu yakalanan uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Aksaray’da polisin kovalamacası sonucu servis midibüsünde uyuşturucu ile yakalanan 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu tacirlerini yakalamak için harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri, isimleri belirlenen şüphelileri takibe aldı. Teknik ve fiziksel takibin ardından merkeze bağlı Akin köyünden 68 S 0674 plakalı servis midibüsü ile yola çıkan 2 şüpheli, Aksaray girişinde polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Polisin dur ihtarına uymayan şahıslar, yaşanan kovalamacanın ardından fazla kaçamadan yakalandı. Şüpheliler A.K. (41) ve L.Y. (39) yakalanarak gözaltına alınırken, midibüste ve yola atılmış olarak toplam 606 gram metamfetamin ile 40 gram bonzai ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kovalamaca sonucu yakalanan uyuşturucu tacirleri tutuklandı
Aksaray’da polisin kovalamacası sonucu servis midibüsünde uyuşturucu ile yakalanan 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu tacirlerini yakalamak için harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri, isimleri belirlenen şüphelileri takibe aldı. Teknik ve fiziksel takibin ardından merkeze bağlı Akin köyünden 68 S 0674 plakalı servis midibüsü ile yola çıkan 2 şüpheli, Aksaray girişinde polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Polisin dur ihtarına uymayan şahıslar, yaşanan kovalamacanın ardından fazla kaçamadan yakalandı. Şüpheliler A.K. (41) ve L.Y. (39) yakalanarak gözaltına alınırken, midibüste ve yola atılmış olarak toplam 606 gram metamfetamin ile 40 gram bonzai ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.