pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konyalı Sanayiciler, Aselsan'a Daha Fazla Tedarik Arayışında

Sağlık 25.02.2019 - 14:43, Güncelleme: 25.02.2019 - 14:43
 

Konyalı Sanayiciler, Aselsan'a Daha Fazla Tedarik Arayışında

KONYA (AA) - ASELSAN yöneticileri ve Konyalı sanayiciler arasında ikili iş birliği görüşmeleri yapıldı. Konya Sanayi Odası (KSO) tarafından yapılan...

KONYA (AA) - ASELSAN yöneticileri ve Konyalı sanayiciler arasında ikili iş birliği görüşmeleri yapıldı. Konya Sanayi Odası (KSO) tarafından yapılan yazılı açıklamada, 80'in üzerinde firma temsilcisinin ASELSAN yöneticileri ile görüştüğü, görüşmelerde Konya'da üretim yapan firmalara ASELSAN'ın tedarik süreci ile ilgili detaylı bilgi verildiği aktarıldı.Açıklamada, Konya Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya katılan ASELSAN Merkezi Tedarik Direktörü Ali Rıza Kılıç'ın, Konya'daki firmalara ASELSAN'ın tedarik süreçleri hakkında detaylı bilgi verdiği bildirildi.Açıklamada ayrıca Kılıç'ın, ASELSAN'ın her 10 siparişten 9'unu KOBİ niteliğindeki firmalara verdiğine dikkat çekerek, bunların arasında Konyalı firmalarında bulunduğunu, önümüzdeki dönemde Konya'da ASELSAN'la çalışma yapan firmaların sayısında artış beklediklerini de ifade ettiği aktarıldı.
KONYA (AA) - ASELSAN yöneticileri ve Konyalı sanayiciler arasında ikili iş birliği görüşmeleri yapıldı. Konya Sanayi Odası (KSO) tarafından yapılan...

KONYA (AA) - ASELSAN yöneticileri ve Konyalı sanayiciler arasında ikili iş birliği görüşmeleri yapıldı.

Konya Sanayi Odası (KSO) tarafından yapılan yazılı açıklamada, 80'in üzerinde firma temsilcisinin ASELSAN yöneticileri ile görüştüğü, görüşmelerde Konya'da üretim yapan firmalara ASELSAN'ın tedarik süreci ile ilgili detaylı bilgi verildiği aktarıldı.

Açıklamada, Konya Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya katılan ASELSAN Merkezi Tedarik Direktörü Ali Rıza Kılıç'ın, Konya'daki firmalara ASELSAN'ın tedarik süreçleri hakkında detaylı bilgi verdiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca Kılıç'ın, ASELSAN'ın her 10 siparişten 9'unu KOBİ niteliğindeki firmalara verdiğine dikkat çekerek, bunların arasında Konyalı firmalarında bulunduğunu, önümüzdeki dönemde Konya'da ASELSAN'la çalışma yapan firmaların sayısında artış beklediklerini de ifade ettiği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.