pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Eskrim İl Birinciliği Müsabakaları

17.02.2018 - 19:48, Güncelleme: 17.02.2018 - 19:48
 

Kırşehir Eskrim İl Birinciliği Müsabakaları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Okullar Arası Gençler, Yıldızlar ve Küçükler Eskrim İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.Okul sporları faaliyet programında...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Okullar Arası Gençler, Yıldızlar ve Küçükler Eskrim İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.Okul sporları faaliyet programında yer alan müsabakalar, Aşıkpaşa Spor Salonu'nda yapıldı.Zorlu mücadelelerin sergilendiği müsabakalarda, küçük kızlar kategorisinde Cemre Kılınç, küçük erkeklerde ise Kaan Çiçek birinci oldu. Yıldız kızlarda Damla Kartal, yıldız erkeklerde Bayram Bitigen, genç kızlarda Sabiha Alkış ve genç erkeklerde Süleyman Özler birinciliği elde etti.Dereceye giren sporcular, madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Kerim Kocabıyık, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerden aldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Okullar Arası Gençler, Yıldızlar ve Küçükler Eskrim İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.Okul sporları faaliyet programında...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Okullar Arası Gençler, Yıldızlar ve Küçükler Eskrim İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Okul sporları faaliyet programında yer alan müsabakalar, Aşıkpaşa Spor Salonu'nda yapıldı.

Zorlu mücadelelerin sergilendiği müsabakalarda, küçük kızlar kategorisinde Cemre Kılınç, küçük erkeklerde ise Kaan Çiçek birinci oldu.

Yıldız kızlarda Damla Kartal, yıldız erkeklerde Bayram Bitigen, genç kızlarda Sabiha Alkış ve genç erkeklerde Süleyman Özler birinciliği elde etti.

Dereceye giren sporcular, madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Kerim Kocabıyık, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.