pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 02:00, Güncelleme: 20.04.2024 - 01:55
 

Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı

Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı

Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksinin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.Kaza, akşam saatlerinde Kaletepe Mahallesi 1043. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.G. idaresindeki 71 T 2018 plakalı ticari taksi ile H.A.’nın kullandığı 71 ADH 583 plakalı ambulans ile çarpıştı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine kaza yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Kazada, sürücüler ile ambulansta bulunan sağlık personeli P.D. ve Ü.A. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı
Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksinin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Kaletepe Mahallesi 1043. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.G. idaresindeki 71 T 2018 plakalı ticari taksi ile H.A.’nın kullandığı 71 ADH 583 plakalı ambulans ile çarpıştı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine kaza yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kazada, sürücüler ile ambulansta bulunan sağlık personeli P.D. ve Ü.A. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kırıkkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.