pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kilis’te kan bağışı kampanyası

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2024 - 18:00, Güncelleme: 30.04.2024 - 17:46
 

Kilis’te kan bağışı kampanyası

Kilis’te kan bağışı kampanyası

Kilis’te ‘‘Kilis karası kan yapar, verdiğiniz kan can yapar’’ sloganıyla kan bağış kampanyası düzenlendi.Kızılay’ın kan bağış stoklarının artırılması amacıyla başlattığı kampanya Kilis Valisi Tahir Şahin, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla başladı. Cumhuriyet Meydanında başlatılan kampanya kapsamında kan bağışı yapan Kilis Valisi Tahir Şahin, ‘‘ Şehrimizin en kıymetli ürünlerinden biri olan ‘Kilis karası üzümü kan yapar, verdiğiniz kan can yapar’ sloganıyla yola çıktık. Şehrimizde yıllık oranla 5 bin 600 ünite kan toplanılıyor. Bu sene bu oranı daha yükseklere çekmek için tüm paydaşlarımızla beraber planlamayı yaptık ve bu gün vatandaşlarımızla kampanyayı başlattık’’ dedi.
Kilis’te kan bağışı kampanyası
Kilis’te ‘‘Kilis karası kan yapar, verdiğiniz kan can yapar’’ sloganıyla kan bağış kampanyası düzenlendi.

Kızılay’ın kan bağış stoklarının artırılması amacıyla başlattığı kampanya Kilis Valisi Tahir Şahin, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla başladı. Cumhuriyet Meydanında başlatılan kampanya kapsamında kan bağışı yapan Kilis Valisi Tahir Şahin, ‘‘ Şehrimizin en kıymetli ürünlerinden biri olan ‘Kilis karası üzümü kan yapar, verdiğiniz kan can yapar’ sloganıyla yola çıktık. Şehrimizde yıllık oranla 5 bin 600 ünite kan toplanılıyor. Bu sene bu oranı daha yükseklere çekmek için tüm paydaşlarımızla beraber planlamayı yaptık ve bu gün vatandaşlarımızla kampanyayı başlattık’’ dedi.

Kilis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.