pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kemaliye’de 1 ev yandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 00:31, Güncelleme: 27.04.2024 - 00:09
 

Kemaliye’de 1 ev yandı

Kemaliye’de 1 ev yandı

Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Balkırı köyünde çıkan yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Balkırı köyünde Latif Koyun’a ait evde elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın korkuya neden oldu. Yangına ilk etapta köy sakinleri ve Başbağlar ve Başpınar Karakolunda görevli askerler müdahale etti.Köye itfaiye ekiplerinin ulaşmasıyla birlikte yangın civar evlere sirayet etmeden kontrol altına alındı.Yangında büyük bir bölümünde hasar oluşan ev kullanılamaz hale geldi.
Kemaliye’de 1 ev yandı
Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Balkırı köyünde çıkan yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi.
Alınan bilgiye göre, Balkırı köyünde Latif Koyun’a ait evde elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın korkuya neden oldu. Yangına ilk etapta köy sakinleri ve Başbağlar ve Başpınar Karakolunda görevli askerler müdahale etti.
Köye itfaiye ekiplerinin ulaşmasıyla birlikte yangın civar evlere sirayet etmeden kontrol altına alındı.
Yangında büyük bir bölümünde hasar oluşan ev kullanılamaz hale geldi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.