pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kedi markette doğum yaptı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2024 - 16:30, Güncelleme: 28.02.2024 - 16:28
 

Kedi markette doğum yaptı

Kedi markette doğum yaptı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir markette doğum yapan kedi görenleri hayrete düşürdü.Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi’nde bir marketin reyonunda kedi doğum yaptı. Sabah marketi açmak için gelen personel, kedi seslerini duyunca reyonun arka tarafına baktı. En alt reyonda bir kedinin doğum yaptığını gören personel durumu Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağı’na haber verdi. Markete alışverişe gelen müşteriler ise gördükleri manzara karşısında şok oldu. Çorap reyonuna giren kedi 4 yavrusunun sağ salim doğduğu, bir yavrunun ise telef olduğu öğrenildi. Kedilerin alınması için belediyeden ekip beklendiği öğrenildi.
Kedi markette doğum yaptı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir markette doğum yapan kedi görenleri hayrete düşürdü.
Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi’nde bir marketin reyonunda kedi doğum yaptı. Sabah marketi açmak için gelen personel, kedi seslerini duyunca reyonun arka tarafına baktı. En alt reyonda bir kedinin doğum yaptığını gören personel durumu Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağı’na haber verdi. Markete alışverişe gelen müşteriler ise gördükleri manzara karşısında şok oldu. Çorap reyonuna giren kedi 4 yavrusunun sağ salim doğduğu, bir yavrunun ise telef olduğu öğrenildi. Kedilerin alınması için belediyeden ekip beklendiği öğrenildi.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.