pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

’Kayıp şehir’ Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 10:31, Güncelleme: 04.05.2024 - 10:11
 

’Kayıp şehir’ Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi

’Kayıp şehir’ Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi

Bingöl’ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile ’kayıp şehir’ olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.Bingöl’ün Yayladere ilçesi Kalkanlı köyü sınırları içerisinde yer alan, tarihi kalıntı ve mağaralar ile ’kayıp şehir’ olarak adlandırılan Pargasur şelalesi, doğal güzelliğiyle eşsiz manzara sunuyor. Ağaçlar ve kayalık alanın ortasından yaklaşık 30 metreden dökülen şelale, her yıl mayıs ve haziran aylarında canlanarak ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri haline geliyor.İçerisinde mağarada tarihi kalıntıları da bulunduran Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.
’Kayıp şehir’ Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi
Bingöl’ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile ’kayıp şehir’ olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.
Bingöl’ün Yayladere ilçesi Kalkanlı köyü sınırları içerisinde yer alan, tarihi kalıntı ve mağaralar ile ’kayıp şehir’ olarak adlandırılan Pargasur şelalesi, doğal güzelliğiyle eşsiz manzara sunuyor. Ağaçlar ve kayalık alanın ortasından yaklaşık 30 metreden dökülen şelale, her yıl mayıs ve haziran aylarında canlanarak ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri haline geliyor.
İçerisinde mağarada tarihi kalıntıları da bulunduran Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.

Bingöl HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.