pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kastamonu’da ruhsatsız tabanca ile yakalanan şahıs gözaltına alındı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 14:34, Güncelleme: 03.05.2024 - 14:05
 

Kastamonu’da ruhsatsız tabanca ile yakalanan şahıs gözaltına alındı

Kastamonu’da ruhsatsız tabanca ile yakalanan şahıs gözaltına alındı

Kastamonu’da motosikletli polis timleri tarafından yapılan denetimlerde ruhsatsız tabanca ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timlerinin sabit ve seyir halindeki denetimleri devam ediyor. Bu çerçevede durumundan şüphelenilerek durdurulan bir aracın sürücüsünün yapılan üst aramasında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 2 adet şarjör ve 12 adet fişek ele geçirildi.Olayla ilgili yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Kastamonu’da ruhsatsız tabanca ile yakalanan şahıs gözaltına alındı
Kastamonu’da motosikletli polis timleri tarafından yapılan denetimlerde ruhsatsız tabanca ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timlerinin sabit ve seyir halindeki denetimleri devam ediyor. Bu çerçevede durumundan şüphelenilerek durdurulan bir aracın sürücüsünün yapılan üst aramasında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 2 adet şarjör ve 12 adet fişek ele geçirildi.
Olayla ilgili yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.