pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kars’ta 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliği

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 13:32, Güncelleme: 01.05.2024 - 13:11
 

Kars’ta 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliği

Kars’ta 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliği

Kars’ta 1 Mayıs İşçi Bayramı, davullu zurnalı halaylarla kutlandı.Kars’taki sivil toplum kuruluşları, Atatürk Caddesi’nde toplanarak buradan İstasyon Miting Alanı’na yürüdü.Sloganlar eşliğinde yürüyen kalabalık İstasyon Miting Alanı’nda diğer gruplarla birleşti. Burada yapılan konuşmaların ardından programa katılanlar davul zurna eşliğinde halay çekti oynadı. Mayıs İşçi Bayramı daha sonra konser ile devam etti.Konser etkinliğinin ardından kalabalık sessizce dağıldı.
Kars’ta 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliği
Kars’ta 1 Mayıs İşçi Bayramı, davullu zurnalı halaylarla kutlandı.
Kars’taki sivil toplum kuruluşları, Atatürk Caddesi’nde toplanarak buradan İstasyon Miting Alanı’na yürüdü.
Sloganlar eşliğinde yürüyen kalabalık İstasyon Miting Alanı’nda diğer gruplarla birleşti. Burada yapılan konuşmaların ardından programa katılanlar davul zurna eşliğinde halay çekti oynadı. Mayıs İşçi Bayramı daha sonra konser ile devam etti.
Konser etkinliğinin ardından kalabalık sessizce dağıldı.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.