pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karayollarında Durum

Spor 23.01.2018 - 07:33, Güncelleme: 23.01.2018 - 07:33
 

Karayollarında Durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışması yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek kavşakları istikametinde sağdan 2 şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşıma soldaki 2 şeritten kontrollü izin veriliyor. Pozantı-Tarsus Otoyolu'nun Pozantı Güney-Tekir kavşakları 9-10. kilometrelerindeki heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. Akçaabat-Trabzon-İyidere yolunun 54. kilometresindeki Trabzon Tüneli'nin (Trabzon şehir geçişi) Trabzon-İyidere yönündeki güney tüpünde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım 10.00-17.00 saatlerinde tek şeritten kontrollü sağlanacak. İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolunda Torbalı yönü 1. kilometresinde Serbest Geçiş Sistemi montaj çalışması yapıldığından ulaşım İzmir yönünde gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor. Giresun-Trabzon yolunun 69-72. kilometrelerindeki Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinin Giresun yönündeki güney tüpünde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün 08.00-18.00 saatlerinde yol trafiğe kapalı olacak. Bu kesimde trafik servis yoluna yönlendiriliyor.
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışması yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek kavşakları istikametinde sağdan 2 şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşıma soldaki 2 şeritten kontrollü izin veriliyor.

Pozantı-Tarsus Otoyolu'nun Pozantı Güney-Tekir kavşakları 9-10. kilometrelerindeki heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Akçaabat-Trabzon-İyidere yolunun 54. kilometresindeki Trabzon Tüneli'nin (Trabzon şehir geçişi) Trabzon-İyidere yönündeki güney tüpünde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım 10.00-17.00 saatlerinde tek şeritten kontrollü sağlanacak.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolunda Torbalı yönü 1. kilometresinde Serbest Geçiş Sistemi montaj çalışması yapıldığından ulaşım İzmir yönünde gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Giresun-Trabzon yolunun 69-72. kilometrelerindeki Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinin Giresun yönündeki güney tüpünde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün 08.00-18.00 saatlerinde yol trafiğe kapalı olacak. Bu kesimde trafik servis yoluna yönlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.