pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaya oturan ’ALEXIS’ gemisi kurtarıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2024 - 16:05, Güncelleme: 07.05.2024 - 15:30
 

Karaya oturan ’ALEXIS’ gemisi kurtarıldı

Karaya oturan ’ALEXIS’ gemisi kurtarıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, makine arızası yaşayan ve karaya oturan ’ALEXIS’ isimli geminin kurtarıldığını açıkladı.Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Haydarpaşa Mendireği önlerinde makine arızası yaşayan ve karaya oturan ’ALEXIS’ isimli geminin kurtarıldığı bilgisini paylaştı. Bakanlık ayrıca geminin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait römorkörlerce Ahırkapı demir bölgesine çekildiği bilgisini verdi.
Karaya oturan ’ALEXIS’ gemisi kurtarıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, makine arızası yaşayan ve karaya oturan ’ALEXIS’ isimli geminin kurtarıldığını açıkladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Haydarpaşa Mendireği önlerinde makine arızası yaşayan ve karaya oturan ’ALEXIS’ isimli geminin kurtarıldığı bilgisini paylaştı. Bakanlık ayrıca geminin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait römorkörlerce Ahırkapı demir bölgesine çekildiği bilgisini verdi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.