pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Karadeniz Sahil Yolu’nda kaza ucuz atlatıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 14:02, Güncelleme: 31.05.2024 - 13:43
 

Karadeniz Sahil Yolu’nda kaza ucuz atlatıldı

Karadeniz Sahil Yolu’nda kaza ucuz atlatıldı

Giresun’da bir otomobil sürücüsünün ters yöne girdiği Karadeniz Sahil Yolu’nda kaza ucuz atlatıldı.Karadeniz Sahil Yolu Liman Kavşağı’nda ters istikametten gelen 28 EL 323 plakalı otomobil, Giresun’dan Trabzon istikametine gitmekte olan 28 AG 035 plakalı kamyonun altına girdi. Bir minibüsün de karıştığı kaza ucuz atlatılırken, 28 EL 323 plakalı otomobilin sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Ucuz atlatılan kaza sebebiyle Karadeniz Sahil Yolu Giresun merkez geçişi bir süre trafiğe kapatıldı. Kaza yapan araçların yoldan çekilmesiyle yol yeniden ulaşıma açıldı.
Karadeniz Sahil Yolu’nda kaza ucuz atlatıldı
Giresun’da bir otomobil sürücüsünün ters yöne girdiği Karadeniz Sahil Yolu’nda kaza ucuz atlatıldı.
Karadeniz Sahil Yolu Liman Kavşağı’nda ters istikametten gelen 28 EL 323 plakalı otomobil, Giresun’dan Trabzon istikametine gitmekte olan 28 AG 035 plakalı kamyonun altına girdi. Bir minibüsün de karıştığı kaza ucuz atlatılırken, 28 EL 323 plakalı otomobilin sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Ucuz atlatılan kaza sebebiyle Karadeniz Sahil Yolu Giresun merkez geçişi bir süre trafiğe kapatıldı. Kaza yapan araçların yoldan çekilmesiyle yol yeniden ulaşıma açıldı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.