pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karabük’te uyuşturucu operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 18:01, Güncelleme: 03.05.2024 - 17:49
 

Karabük’te uyuşturucu operasyonu

Karabük’te uyuşturucu operasyonu

Karabük’te gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il merkezinde düzenledikleri operasyonda, 1 şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 56 adet 300 mg sentetik ecza hap, 20 gram sentetik Bonzai ele geçirdi. Şüpheli gözaltına alınırken, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerinin aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.
Karabük’te uyuşturucu operasyonu
Karabük’te gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il merkezinde düzenledikleri operasyonda, 1 şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada 56 adet 300 mg sentetik ecza hap, 20 gram sentetik Bonzai ele geçirdi. Şüpheli gözaltına alınırken, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerinin aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.