pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kapaklı’da mezarlık içerisinde kovalamaca: 1 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2024 - 12:35, Güncelleme: 13.03.2024 - 12:05
 

Kapaklı’da mezarlık içerisinde kovalamaca: 1 gözaltı

Kapaklı’da mezarlık içerisinde kovalamaca: 1 gözaltı

Tekirdağ Kapaklı’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 16 yaşındaki bir çocuk ile mezarlık içerisinde kovalamaca yaşandı.Olay, Kapaklı Atatürk Mahallesi’nde bulunan mezarlık civarında meydana geldi. Bahse konu adreste durumundan şüphelenilen bir grup şahsa ekip otosuyla yaklaşılarak GBT sorgusu gerçekleştirildi.Sorgu sırasında G.U. isimli 16 yaşındaki çocuk mezarlık içerisine doğru kaçtı. Yaşanan kovalamaca sonrası yakalanan çocuğun üzerinden 1 adet 9 mm siyah renkte kurusıkı tabanca ve 1 adet kurusıkı fişek ele geçirildi.Ardından çocuk, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi.
Kapaklı’da mezarlık içerisinde kovalamaca: 1 gözaltı
Tekirdağ Kapaklı’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 16 yaşındaki bir çocuk ile mezarlık içerisinde kovalamaca yaşandı.
Olay, Kapaklı Atatürk Mahallesi’nde bulunan mezarlık civarında meydana geldi. Bahse konu adreste durumundan şüphelenilen bir grup şahsa ekip otosuyla yaklaşılarak GBT sorgusu gerçekleştirildi.
Sorgu sırasında G.U. isimli 16 yaşındaki çocuk mezarlık içerisine doğru kaçtı. Yaşanan kovalamaca sonrası yakalanan çocuğun üzerinden 1 adet 9 mm siyah renkte kurusıkı tabanca ve 1 adet kurusıkı fişek ele geçirildi.
Ardından çocuk, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.