pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kalehöyük’de şiddetli rüzgar bayrağı yırttı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2024 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2024 - 11:21
 

Kalehöyük’de şiddetli rüzgar bayrağı yırttı

Kalehöyük’de şiddetli rüzgar bayrağı yırttı

Sarı kodla uyarılan Kırşehir’de şiddetli rüzgar Kalehöyük’teki Türk bayrağını yırttı.Şehirde etkisini şiddetli şekilde gösteren lodos nedeniyle efsanelere konu olan Kalehöyük’teki Türk bayrağı yırtıldı. Kırşehir’de şehrin simgelerinden birisi olan Kalehöyük’teki bayrak geçtiğimiz yıllarda da yırtıldıktan sonra yenilenmişti. Vali İrfan Kurucu döneminde, şehrin simgelerinden birisi olan Kalehöyük üzerinde yapılan çevre düzenlemesi çalışması sonrasında Türk bayrağı asılmış ve o günden sonra da şehrin önemli simgelerinden biri haline gelmişti.
Kalehöyük’de şiddetli rüzgar bayrağı yırttı
Sarı kodla uyarılan Kırşehir’de şiddetli rüzgar Kalehöyük’teki Türk bayrağını yırttı.
Şehirde etkisini şiddetli şekilde gösteren lodos nedeniyle efsanelere konu olan Kalehöyük’teki Türk bayrağı yırtıldı. Kırşehir’de şehrin simgelerinden birisi olan Kalehöyük’teki bayrak geçtiğimiz yıllarda da yırtıldıktan sonra yenilenmişti. Vali İrfan Kurucu döneminde, şehrin simgelerinden birisi olan Kalehöyük üzerinde yapılan çevre düzenlemesi çalışması sonrasında Türk bayrağı asılmış ve o günden sonra da şehrin önemli simgelerinden biri haline gelmişti.

Kırşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.