pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kahramanmaraş’ta yarın sağanak yağış etkili olacak

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 17:02, Güncelleme: 04.05.2024 - 16:32
 

Kahramanmaraş’ta yarın sağanak yağış etkili olacak

Kahramanmaraş’ta yarın sağanak yağış etkili olacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 5 Mayıs Pazar günü Onikişubat, Andırın ve Türkoğlu ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını belirterek vatandaşları uyardı.Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 5 Mayıs Pazar günü Onikişubat, Andırın ve Türkoğlu’nda gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu.AKOM’dan yapılan açıklamada,5 Mayıs Pazar günü Onikişubat, Andırın ve Türkoğlu ilçelerinde sabah saatlerinde başlaması beklenen sağanak yağışların akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtilerek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşlar uyarıldı. Ayrıca sağanak yağışlar neticesinde meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek için her türlü tedbirlerin alındığı ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılması durumunda vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi ve ALO 153’ten Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaşabilecekleri belirtildi.
Kahramanmaraş’ta yarın sağanak yağış etkili olacak
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 5 Mayıs Pazar günü Onikişubat, Andırın ve Türkoğlu ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını belirterek vatandaşları uyardı.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 5 Mayıs Pazar günü Onikişubat, Andırın ve Türkoğlu’nda gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu.
AKOM’dan yapılan açıklamada,5 Mayıs Pazar günü Onikişubat, Andırın ve Türkoğlu ilçelerinde sabah saatlerinde başlaması beklenen sağanak yağışların akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtilerek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşlar uyarıldı. Ayrıca sağanak yağışlar neticesinde meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek için her türlü tedbirlerin alındığı ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılması durumunda vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi ve ALO 153’ten Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaşabilecekleri belirtildi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.