pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kahramanmaraş’ta kardelenler görsel şölen oluşturuyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2024 - 11:02, Güncelleme: 16.04.2024 - 10:45
 

Kahramanmaraş’ta kardelenler görsel şölen oluşturuyor

Kahramanmaraş’ta kardelenler görsel şölen oluşturuyor

Kahramanmaraş’ta karların erimesiyle birlikte kardelenler görsel şölen sunuyor.Göksun ilçesi Değirmendere Konur Dağı mazarat mevkiinde karların erimesiyle ortaya çıkan kardelenler halkın ve fotoğrafçıların ilgi odağı oldu. Karların erimesiyle boy gösteren kardelenler kartpostallık görüntüler oluşturdu.Dağcı Halil İbrahim Algan, "Burada görsel şölen sunan bu güzelliği fotoğraflamaya çalışıyoruz. Adeta renk cümbüşü oluşturuyor. Kardelenler güzelliklerini her mevsim farklı yansıtıyor" dedi.
Kahramanmaraş’ta kardelenler görsel şölen oluşturuyor
Kahramanmaraş’ta karların erimesiyle birlikte kardelenler görsel şölen sunuyor.
Göksun ilçesi Değirmendere Konur Dağı mazarat mevkiinde karların erimesiyle ortaya çıkan kardelenler halkın ve fotoğrafçıların ilgi odağı oldu. Karların erimesiyle boy gösteren kardelenler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Dağcı Halil İbrahim Algan, "Burada görsel şölen sunan bu güzelliği fotoğraflamaya çalışıyoruz. Adeta renk cümbüşü oluşturuyor. Kardelenler güzelliklerini her mevsim farklı yansıtıyor" dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.