pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jandarma silah ele geçirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 15:30, Güncelleme: 04.05.2024 - 15:24
 

Jandarma silah ele geçirdi

Jandarma silah ele geçirdi

Adıyaman’da bir ev eklentilerinde yapılan aramada tabanca, av tüfeği ve fişek ele geçirdi.Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda K.K. isimli şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde arama yaptı. Aramada 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet av tüfeği, 146 adet av tüfeği fişeği ve 3 adet çeşitli ebatlarda şarjör ele geçirildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Jandarma silah ele geçirdi
Adıyaman’da bir ev eklentilerinde yapılan aramada tabanca, av tüfeği ve fişek ele geçirdi.
Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan çalışmalar sonucunda K.K. isimli şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde arama yaptı. Aramada 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet av tüfeği, 146 adet av tüfeği fişeği ve 3 adet çeşitli ebatlarda şarjör ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.