pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İzmit’in ikinci kent lokantasında çalışmalar sürüyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 13:04, Güncelleme: 03.05.2024 - 12:35
 

İzmit’in ikinci kent lokantasında çalışmalar sürüyor

İzmit’in ikinci kent lokantasında çalışmalar sürüyor

İzmit’te öğrencilerin ve dar gelirli vatandaşların hem lezzetli hem de hijyenik yemeklere uygun fiyata ulaşabilmesi için başlatılan kent lokantası projesinin ikincisi, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek.Dar gelirli vatandaşların, emeklilerin ve öğrencilerin uygun fiyatlı ve lezzetli yemeğe ulaşabilmeleri amacıyla Gülümse Kafe Fevziye’yi kent lokantasına dönüştüren İzmit Belediyesi, burada 3 çeşit yemeği 40 TL’ye satışa sunuyor. Bu projenin ilgi görmesinin ardından Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in talimatları doğrultusunda ikinci kent lokantası Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hizmet verecek. 3 çeşit yemeğin 40 TL’ye satışa sunulacağı lokanta için ekipler çalışmalarına hızla devam ediyor. Kent lokantasının kısa sürede hizmete açılması bekleniyor.
İzmit’in ikinci kent lokantasında çalışmalar sürüyor
İzmit’te öğrencilerin ve dar gelirli vatandaşların hem lezzetli hem de hijyenik yemeklere uygun fiyata ulaşabilmesi için başlatılan kent lokantası projesinin ikincisi, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek.
Dar gelirli vatandaşların, emeklilerin ve öğrencilerin uygun fiyatlı ve lezzetli yemeğe ulaşabilmeleri amacıyla Gülümse Kafe Fevziye’yi kent lokantasına dönüştüren İzmit Belediyesi, burada 3 çeşit yemeği 40 TL’ye satışa sunuyor. Bu projenin ilgi görmesinin ardından Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in talimatları doğrultusunda ikinci kent lokantası Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hizmet verecek. 3 çeşit yemeğin 40 TL’ye satışa sunulacağı lokanta için ekipler çalışmalarına hızla devam ediyor. Kent lokantasının kısa sürede hizmete açılması bekleniyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.