pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesi

Spor 20.04.2018 - 09:58, Güncelleme: 20.04.2018 - 09:58
 

İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesi

ANKARA (AA) - Kore ve Endonezya menşeli poliesterlerden sentetik devamsız liflere (poliester elyaf) uygulanan dampinge karşı önlemin mevcut haliyle devamına...

ANKARA (AA) - Kore ve Endonezya menşeli poliesterlerden sentetik devamsız liflere (poliester elyaf) uygulanan dampinge karşı önlemin mevcut haliyle devamına karar verildi.Ekonomi Bakanlığının, İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.Buna göre, Kore ve Endonezya menşeli poliesterlerden sentetik devamsız liflere yönelik nihai gözden geçirme soruşturması tamamlandı.Mevcut önlemin yürürlükten kalkması durumunda dampingin ve zararın devam etmesinin veya yeniden meydana gelmesinin muhtemel olduğu belirlendi.Yapılan değerlendirme sonucunda, uygulanmakta olan dampinge karşı önlemin mevcut haliyle devam etmesine karar verildi.
ANKARA (AA) - Kore ve Endonezya menşeli poliesterlerden sentetik devamsız liflere (poliester elyaf) uygulanan dampinge karşı önlemin mevcut haliyle devamına...

ANKARA (AA) - Kore ve Endonezya menşeli poliesterlerden sentetik devamsız liflere (poliester elyaf) uygulanan dampinge karşı önlemin mevcut haliyle devamına karar verildi.

Ekonomi Bakanlığının, İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, Kore ve Endonezya menşeli poliesterlerden sentetik devamsız liflere yönelik nihai gözden geçirme soruşturması tamamlandı.

Mevcut önlemin yürürlükten kalkması durumunda dampingin ve zararın devam etmesinin veya yeniden meydana gelmesinin muhtemel olduğu belirlendi.

Yapılan değerlendirme sonucunda, uygulanmakta olan dampinge karşı önlemin mevcut haliyle devam etmesine karar verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.