pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

16.12.2016 - 11:38, Güncelleme: 16.12.2016 - 11:38
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesindeki İbrahim Karaoğlanoğlu ilköğretim okulu öğrencileri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesindeki İbrahim Karaoğlanoğlu ilköğretim okulu öğrencileri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Raci Mumcu'ya taziye ziyaretinde bulundu.Okul Müdürü Mehmet Sevim ve beraberindeki öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Mumcu'ya taziye dileklerini ileterek, polislere karanfil dağıttı.Sevim, vatan hainlerinin Türk milletinin birlik ve beraberliğini hiçbir şekilde bozamayacağını belirterek, "İstanbul'da yapılan terör saldırısı sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Yerköy’de de polisimizin yanında olduğunu göstermek için ve taziye dileklerimizi iletmek için öğrencilerimizle ziyarete geldik." dedi.İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Raci Mumcu da öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesindeki İbrahim Karaoğlanoğlu ilköğretim okulu öğrencileri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Yerköy ilçesindeki İbrahim Karaoğlanoğlu ilköğretim okulu öğrencileri, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Raci Mumcu'ya taziye ziyaretinde bulundu.

Okul Müdürü Mehmet Sevim ve beraberindeki öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Mumcu'ya taziye dileklerini ileterek, polislere karanfil dağıttı.

Sevim, vatan hainlerinin Türk milletinin birlik ve beraberliğini hiçbir şekilde bozamayacağını belirterek, "İstanbul'da yapılan terör saldırısı sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Yerköy’de de polisimizin yanında olduğunu göstermek için ve taziye dileklerimizi iletmek için öğrencilerimizle ziyarete geldik." dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Raci Mumcu da öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.