pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 15:04, Güncelleme: 19.04.2024 - 14:29
 

İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada 21 Nisan Pazar günü BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında 07.00-12.00 saatleri arasında bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce, 21 Nisan Pazar günü BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında 07.00 - 12.00 saatleri arasında bazı yolların trafiğe kapatılacağı ve alternatif güzergahların oluşturulduğu belirtildi.Kapatılacak YollarÜsküdar Harem Sahilyolu ve bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklarHâkimiyeti milliye caddesi (sahilyolu ile selmani pak caddesi arasından kalan kısım) ve bugüzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklarPaşalimanı caddesi ve bu güzergaha çıkan tüm cadde ve sokaklarKuzguncuk çarşı caddesi ve bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklarAbdullah ağa caddesi kuzguncuk çarşı caddesi ile kuzguncuk tünel çıkışı arasında kalan kısım vebu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklarAlternatif GüzergahlarDr. Eyüp Aksoy CaddesiNuhkuyusu CaddesiGümüşyolu CaddesiD-100 KarayoluBeylerbeyi Abdullah Ağa CaddesiHakimiyeti Milliye CaddesiHalk CaddesiCumhuriyet CaddesiDr. Fahri Atabey Caddesi
İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada 21 Nisan Pazar günü BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında 07.00-12.00 saatleri arasında bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce, 21 Nisan Pazar günü BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında 07.00 - 12.00 saatleri arasında bazı yolların trafiğe kapatılacağı ve alternatif güzergahların oluşturulduğu belirtildi.

Kapatılacak Yollar
Üsküdar Harem Sahilyolu ve bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklar
Hâkimiyeti milliye caddesi (sahilyolu ile selmani pak caddesi arasından kalan kısım) ve bu
güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklar
Paşalimanı caddesi ve bu güzergaha çıkan tüm cadde ve sokaklar
Kuzguncuk çarşı caddesi ve bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklar
Abdullah ağa caddesi kuzguncuk çarşı caddesi ile kuzguncuk tünel çıkışı arasında kalan kısım ve
bu güzergâha çıkan tüm cadde ve sokaklar

Alternatif Güzergahlar
Dr. Eyüp Aksoy Caddesi
Nuhkuyusu Caddesi
Gümüşyolu Caddesi
D-100 Karayolu
Beylerbeyi Abdullah Ağa Caddesi
Hakimiyeti Milliye Caddesi
Halk Caddesi
Cumhuriyet Caddesi
Dr. Fahri Atabey Caddesi

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.