pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul’da dron destekli trafik denetimi: Kemer takmayan sürücülere ceza yağdı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 16:34, Güncelleme: 31.07.2023 - 16:02
 

İstanbul’da dron destekli trafik denetimi: Kemer takmayan sürücülere ceza yağdı

İstanbul’da dron destekli trafik denetimi: Kemer takmayan sürücülere ceza yağdı

İstanbul’da dron destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Denetimde, emniyet kemeri takmadığı tespit edilen bir sürücüler, ’’Ne yalan söyleyeyim genelde takmıyorum. Emniyet kemerini bir daha takar mıyım bilmiyorum orası meçhul’’ dedi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Beşiktaş 15 Temmuz Şehitler Köprüsü mevkiinde denetim noktası oluşturdu. Kontrollerde durdurulan araçların ve sürücülerin belgeleri incelendi. Dron destekli denetimlerde emniyet kemeri takmayan 5 sürüye 436’şar lira olmak üzere toplamda 2 bin 180 lira para cezası kesildi.“Emniyet kemerini bir daha takar mıyım bilmiyorum orası meçhul’’Seyir esnasında kemer takmadığı tespit edilen bir sürücü, ’’Haklılar, yapacak bir şey yok. Onlar da bizi düşünüyor. Daha yeni bir yere uğradım, ne yalan söyleyeyim genelde takmıyorum. Emniyet kemerini bir daha takar mıyım bilmiyorum orası meçhul’’ dedi.Denetimlerin süreceği öğrenildi.
İstanbul’da dron destekli trafik denetimi: Kemer takmayan sürücülere ceza yağdı
İstanbul’da dron destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Denetimde, emniyet kemeri takmadığı tespit edilen bir sürücüler, ’’Ne yalan söyleyeyim genelde takmıyorum. Emniyet kemerini bir daha takar mıyım bilmiyorum orası meçhul’’ dedi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Beşiktaş 15 Temmuz Şehitler Köprüsü mevkiinde denetim noktası oluşturdu. Kontrollerde durdurulan araçların ve sürücülerin belgeleri incelendi. Dron destekli denetimlerde emniyet kemeri takmayan 5 sürüye 436’şar lira olmak üzere toplamda 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

“Emniyet kemerini bir daha takar mıyım bilmiyorum orası meçhul’’
Seyir esnasında kemer takmadığı tespit edilen bir sürücü, ’’Haklılar, yapacak bir şey yok. Onlar da bizi düşünüyor. Daha yeni bir yere uğradım, ne yalan söyleyeyim genelde takmıyorum. Emniyet kemerini bir daha takar mıyım bilmiyorum orası meçhul’’ dedi.
Denetimlerin süreceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.