pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Isparta’da 1 Mayıs halaylarla kutlandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 16:02, Güncelleme: 01.05.2024 - 15:34
 

Isparta’da 1 Mayıs halaylarla kutlandı

Isparta’da 1 Mayıs halaylarla kutlandı

Isparta’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Tren Garı Meydanında halaylar eşliğinde kutlandı.Isparta’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yürüyüş ve halaylarla kutlandı. Birçok Sivil Toplum Kuruluşu tarafından düzenlenen etkinlik 6 Mart Spor Salonu önünden yürüyüşle başladı. “Vazgeçmiyoruz mücadele ediyoruz”, “İnsan onuruna yaraşır yaşam şartları istiyoruz” yazılı dövizlerle yürüyen kalabalık grup Tren Garı Meydanında toplandı. Emniyet ekipleri tarafından güvenlik önlemlerinin ardından alana giriş yapan gruplar depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Katılımcılar meydanda verilen konserle halay çektikten sonra sorunsuz bir şekilde dağıldı.
Isparta’da 1 Mayıs halaylarla kutlandı
Isparta’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Tren Garı Meydanında halaylar eşliğinde kutlandı.
Isparta’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yürüyüş ve halaylarla kutlandı. Birçok Sivil Toplum Kuruluşu tarafından düzenlenen etkinlik 6 Mart Spor Salonu önünden yürüyüşle başladı. “Vazgeçmiyoruz mücadele ediyoruz”, “İnsan onuruna yaraşır yaşam şartları istiyoruz” yazılı dövizlerle yürüyen kalabalık grup Tren Garı Meydanında toplandı. Emniyet ekipleri tarafından güvenlik önlemlerinin ardından alana giriş yapan gruplar depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Katılımcılar meydanda verilen konserle halay çektikten sonra sorunsuz bir şekilde dağıldı.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.