pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlanıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 18:03, Güncelleme: 23.04.2024 - 17:28
 

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlanıyor

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlanıyor

İstanbul’da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, son yolculuğuna uğurlanıyor. Fatih Camii’nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılıyor.Mahmud Efendi’nin vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 94 yaşında hayatını kaybeden Hasan Kılıç için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Kılıç’ın çok sayıda yakını katılıyor.
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlanıyor
İstanbul’da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, son yolculuğuna uğurlanıyor. Fatih Camii’nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılıyor.
Mahmud Efendi’nin vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 94 yaşında hayatını kaybeden Hasan Kılıç için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Kılıç’ın çok sayıda yakını katılıyor.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.