pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İskenderun’da hırsızlık şüphelisi şahıs tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2024 - 17:34, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:43
 

İskenderun’da hırsızlık şüphelisi şahıs tutuklandı

İskenderun’da hırsızlık şüphelisi şahıs tutuklandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yakalanan hırsızlık şüphelisi şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlıkla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında; İskenderun ilçesi İsmet İnönü Mahallesi’nde 16 Mart’ta gerçekleşen otodan hırsızlık ve Barıştepe Mahallesi’nde 21 Mart’ta bir iş yerinde hırsızlık olayı meydana geldi. Her iki olayın şüphelisi olduğu belirlenen Ç.T., 28 Nisan’da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Ç.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İskenderun’da hırsızlık şüphelisi şahıs tutuklandı
Hatay’ın İskenderun ilçesinde yakalanan hırsızlık şüphelisi şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlıkla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında; İskenderun ilçesi İsmet İnönü Mahallesi’nde 16 Mart’ta gerçekleşen otodan hırsızlık ve Barıştepe Mahallesi’nde 21 Mart’ta bir iş yerinde hırsızlık olayı meydana geldi. Her iki olayın şüphelisi olduğu belirlenen Ç.T., 28 Nisan’da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Ç.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.