pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İşe gitmek üzere evden çıkan gençten 5 gündür haber alınamıyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2024 - 13:01, Güncelleme: 18.05.2024 - 12:55
 

İşe gitmek üzere evden çıkan gençten 5 gündür haber alınamıyor

İşe gitmek üzere evden çıkan gençten 5 gündür haber alınamıyor

Adana’da yakınlarının kayıp başvurusu yaptığı gençten 5 gündür haber alınamıyor.Adana’nın Seyhan ilçesinde 14 Mayıs günü sabah işe gitmek üzere evden çıkan Ömer Bulakbaşı’ndan (27) 5 gündür haber alınamıyor. Ailenin durumu Adana İl Emniyet Müdürlüğüne bildirmesi üzerine polis ekipleri kayıp gencin bulunması için çalışma başlattı. Çocuklarından haber alamayan aile, Bulakbaşı’nın yerini bilenlerin ya da görenlerin durumu polis ekiplerine bildirmesini istedi.Ekipler kayıp şahsı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.
İşe gitmek üzere evden çıkan gençten 5 gündür haber alınamıyor
Adana’da yakınlarının kayıp başvurusu yaptığı gençten 5 gündür haber alınamıyor.
Adana’nın Seyhan ilçesinde 14 Mayıs günü sabah işe gitmek üzere evden çıkan Ömer Bulakbaşı’ndan (27) 5 gündür haber alınamıyor. Ailenin durumu Adana İl Emniyet Müdürlüğüne bildirmesi üzerine polis ekipleri kayıp gencin bulunması için çalışma başlattı. Çocuklarından haber alamayan aile, Bulakbaşı’nın yerini bilenlerin ya da görenlerin durumu polis ekiplerine bildirmesini istedi.
Ekipler kayıp şahsı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.