pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İş adamı Rahmi Koç, Kuşadalı duayen turizmciyi son yolculuğunda yalnız bırakmadı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 16:31, Güncelleme: 05.05.2024 - 16:06
 

İş adamı Rahmi Koç, Kuşadalı duayen turizmciyi son yolculuğunda yalnız bırakmadı

İş adamı Rahmi Koç, Kuşadalı duayen turizmciyi son yolculuğunda yalnız bırakmadı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, bir süredir tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybeden duayen turizmci Erol Özbaş, son yolculuğuna uğurlandı. Özbaş’ın cenaze törenine, Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç da katıldı.Söke’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren turizmci Erol Özbaş, Kuşadası’nda son yolculuğuna uğurladı. Erol Özbaş için bugün öğlen Hanım Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ünlü iş insanı Rahmi Koç’un yanı sıra siyasi partilerin temsilcileri, turizmciler ile Özbaş’ın yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazının ardından Erol Özbaş’ın omuzlarda taşınan cenazesi, Söke Sazlı Asri Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.
İş adamı Rahmi Koç, Kuşadalı duayen turizmciyi son yolculuğunda yalnız bırakmadı
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, bir süredir tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybeden duayen turizmci Erol Özbaş, son yolculuğuna uğurlandı. Özbaş’ın cenaze törenine, Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç da katıldı.
Söke’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren turizmci Erol Özbaş, Kuşadası’nda son yolculuğuna uğurladı. Erol Özbaş için bugün öğlen Hanım Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ünlü iş insanı Rahmi Koç’un yanı sıra siyasi partilerin temsilcileri, turizmciler ile Özbaş’ın yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazının ardından Erol Özbaş’ın omuzlarda taşınan cenazesi, Söke Sazlı Asri Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.