pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

05.10.2018 - 09:38, Güncelleme: 05.10.2018 - 09:38
 

Nevşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin şüphe üzerine durdurup arama yaptığı tırda uyuşturucu madde ele geçirildi, tır sürücüsü tutuklandı.Edinilen...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin şüphe üzerine durdurup arama yaptığı tırda uyuşturucu madde ele geçirildi, tır sürücüsü tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında il genelinde uygulama gerçekleştirildi. Derinkuyu ilçesi ile Yeşilhisar yolunda kontrollerde bulunan polis, durdurulan bir tırda arama yaptı.Dedektör polis köpeğinin de destek verdiği aramada, araç içinde 75 gram esrar ile yaklaşık bir buçuk gram eroin ve 4 gram metamfetamin ele geçirildi.Gözaltına alınan tır sürücüsü H.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Şüpheli H.A, "Uyuşturucu madde imal veya ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin şüphe üzerine durdurup arama yaptığı tırda uyuşturucu madde ele geçirildi, tır sürücüsü tutuklandı.Edinilen...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polisin şüphe üzerine durdurup arama yaptığı tırda uyuşturucu madde ele geçirildi, tır sürücüsü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında il genelinde uygulama gerçekleştirildi.

Derinkuyu ilçesi ile Yeşilhisar yolunda kontrollerde bulunan polis, durdurulan bir tırda arama yaptı.

Dedektör polis köpeğinin de destek verdiği aramada, araç içinde 75 gram esrar ile yaklaşık bir buçuk gram eroin ve 4 gram metamfetamin ele geçirildi.

Gözaltına alınan tır sürücüsü H.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli H.A, "Uyuşturucu madde imal veya ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.