pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de İki Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

05.10.2018 - 09:33, Güncelleme: 05.10.2018 - 09:33
 

Kırşehir'de İki Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.Kaman-Kırşehir karayolunda seyir halinde olan E.B'nin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.Kaman-Kırşehir karayolunda seyir halinde olan E.B'nin kullandığı 40 KA 473 plakalı otomobil ile karayoluna yan yoldan çıkan G.D. idaresindeki 06 LYT 85 plakalı otomobil çarpıştı.İlçe çıkışındaki benzin istasyonu yakınlarında meydana gelen kazda, her iki aracın sürücüsü de yaralandı.Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Polis ekipleri, kazanın ardından karayolunda güvenlik tedbiri aldı.Kısa süre ulaşıma kapanan karayolu, itfaiye ekiplerinin temizlik çalışmasının ardından yeniden açıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.Kaman-Kırşehir karayolunda seyir halinde olan E.B'nin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaman-Kırşehir karayolunda seyir halinde olan E.B'nin kullandığı 40 KA 473 plakalı otomobil ile karayoluna yan yoldan çıkan G.D. idaresindeki 06 LYT 85 plakalı otomobil çarpıştı.

İlçe çıkışındaki benzin istasyonu yakınlarında meydana gelen kazda, her iki aracın sürücüsü de yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri, kazanın ardından karayolunda güvenlik tedbiri aldı.

Kısa süre ulaşıma kapanan karayolu, itfaiye ekiplerinin temizlik çalışmasının ardından yeniden açıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.