pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

14.07.2018 - 17:43, Güncelleme: 14.07.2018 - 17:43
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan ve Kırşehir Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan ve Kırşehir Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin Kaya, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla ortak mesaj yayımladı.Kılıçaslan ve Kaya'nın ortak mesajında, şehit olan kahramanların ve gazilerin vatanın bölünmez bütünlüğünün garantisi olduğu vurgulandı.FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 gecesi milli birlik ve beraberliği bozmak için emperyalist devletlerin desteği ile haince ve alçakça bir darbe girişime kalkıştığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bu hain terör örgütü milletimizin parasıyla alınan vatanımızı, bayrağımızı, kutsal değerlerimizi korumak için kendilerine teslim edilen silahları, darbeye karşı çıkan, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet teşkilatı içinde vatansever personele karşı, o gece sokaklara dökülen sivil halka doğrulttu. Bu darbeler ve diğer terör olayları son olmayacaktır. Bu cennet vatanımız bu coğrafyada bulunduğu müddetçe dış güçlerin üzerimizdeki bölme, parçalama ve yok etme emelleri bitmeyecektir. Her daim devletimiz ve milletimiz uyanık olmak zorundadır. Ülkemizin bekası için vatanımızın damarlarında asil kan taşıyan evlatları, 15 Temmuz'da hürriyetimize pranga vurulmasına karşı durdu. Şehit olan aziz kahramanlarımızı rahmetle anıyor, yine yıllarca hain terör örgütlerine karşı vatanını savunurken gazi olan kahramanlarımıza da aynı ruhla minnet duyuyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan ve Kırşehir Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan ve Kırşehir Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin Kaya, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla ortak mesaj yayımladı.

Kılıçaslan ve Kaya'nın ortak mesajında, şehit olan kahramanların ve gazilerin vatanın bölünmez bütünlüğünün garantisi olduğu vurgulandı.

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 gecesi milli birlik ve beraberliği bozmak için emperyalist devletlerin desteği ile haince ve alçakça bir darbe girişime kalkıştığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu hain terör örgütü milletimizin parasıyla alınan vatanımızı, bayrağımızı, kutsal değerlerimizi korumak için kendilerine teslim edilen silahları, darbeye karşı çıkan, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet teşkilatı içinde vatansever personele karşı, o gece sokaklara dökülen sivil halka doğrulttu. Bu darbeler ve diğer terör olayları son olmayacaktır. Bu cennet vatanımız bu coğrafyada bulunduğu müddetçe dış güçlerin üzerimizdeki bölme, parçalama ve yok etme emelleri bitmeyecektir. Her daim devletimiz ve milletimiz uyanık olmak zorundadır. Ülkemizin bekası için vatanımızın damarlarında asil kan taşıyan evlatları, 15 Temmuz'da hürriyetimize pranga vurulmasına karşı durdu. Şehit olan aziz kahramanlarımızı rahmetle anıyor, yine yıllarca hain terör örgütlerine karşı vatanını savunurken gazi olan kahramanlarımıza da aynı ruhla minnet duyuyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.