pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

14.07.2018 - 17:38, Güncelleme: 14.07.2018 - 17:38
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Kendirli, mesajında,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Kendirli, mesajında, başta 15 Temmuz kahramanları olmak üzere tüm şehitleri ve gazileri rahmetle ve minnetle andığını belirtti.Dış güçlerin maşası, oyuncağı olan, ülkesine, milletine ihanet eden hainler karşısında Türk milletinin bir ve beraber olduğunu vurgulayan Kendirli, şunları kaydetti:"Şehitlerimiz, bize başımız dik olarak yaşayabileceğimiz bir ülke bıraktı. 15 Temmuz 2016’da milli iradeye, ülkemizin geleceğine sahip çıkan şehitlerimiz, huzurlu uyusunlar. Onlar herkesin içinden bir parça, herkesin geleceğinde bir umut oldular. 15 yaşından 67 yaşına kadar olan şehitlerimiz, sizin o gece sahip çıktığınız, milletimizin geleceğidir. 15 Temmuz’un, bin yılı aşkın süredir varlığını sürdüren siyasi tarihimizde, verdiğimiz mücadelenin nişanesi olduğunun, bu milletin her ferdinde Çanakkale ruhunun halen canlılığını koruduğunun ispatı olduğunun bilincindeyiz. 15 Temmuz’da sokaklarda kahramanca mücadele veren, hainlere karşı başımızı dik, alnımızı açık kılan milletimize teşekkür ediyorum. Yıl dönümünü yaşadığımız bu günde şehitlerimizi, hainlerin tankları altında ezilen otomobilden yaralı çıkarılan 8 yaşındaki çocuklarımızdan, sırtında halen kurşun parçasıyla yaşayan büyüklerimize kadar tüm gazilerimize sevgi, minnet ve saygılarımı sunuyorum."
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Kendirli, mesajında,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kendirli, mesajında, başta 15 Temmuz kahramanları olmak üzere tüm şehitleri ve gazileri rahmetle ve minnetle andığını belirtti.

Dış güçlerin maşası, oyuncağı olan, ülkesine, milletine ihanet eden hainler karşısında Türk milletinin bir ve beraber olduğunu vurgulayan Kendirli, şunları kaydetti:

"Şehitlerimiz, bize başımız dik olarak yaşayabileceğimiz bir ülke bıraktı. 15 Temmuz 2016’da milli iradeye, ülkemizin geleceğine sahip çıkan şehitlerimiz, huzurlu uyusunlar. Onlar herkesin içinden bir parça, herkesin geleceğinde bir umut oldular. 15 yaşından 67 yaşına kadar olan şehitlerimiz, sizin o gece sahip çıktığınız, milletimizin geleceğidir. 15 Temmuz’un, bin yılı aşkın süredir varlığını sürdüren siyasi tarihimizde, verdiğimiz mücadelenin nişanesi olduğunun, bu milletin her ferdinde Çanakkale ruhunun halen canlılığını koruduğunun ispatı olduğunun bilincindeyiz. 15 Temmuz’da sokaklarda kahramanca mücadele veren, hainlere karşı başımızı dik, alnımızı açık kılan milletimize teşekkür ediyorum. Yıl dönümünü yaşadığımız bu günde şehitlerimizi, hainlerin tankları altında ezilen otomobilden yaralı çıkarılan 8 yaşındaki çocuklarımızdan, sırtında halen kurşun parçasıyla yaşayan büyüklerimize kadar tüm gazilerimize sevgi, minnet ve saygılarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.