pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de Mahalle İftarları

25.05.2018 - 13:03, Güncelleme: 25.05.2018 - 13:03
 

Beyşehir'de Mahalle İftarları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin mahalle iftarı devam ediyor. Bu kapsamda üçüncü iftar programı Hacıakif Mahallesi'nde yapıldı.Belediyeden yapılan...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin mahalle iftarı devam ediyor. Bu kapsamda üçüncü iftar programı Hacıakif Mahallesi'nde yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İhsan Kabadayı İlk ve Ortaokulunun bahçesinde düzenlenen iftar programı, Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisiyle başladı.Daha sonra alana gelen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, masaları tek tek gezerek mahalle sakinlerinin mübarek ramazan ayını tebrik etti.İftara AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Hacıakif Mahallesi Muhtarı Metin Metli, Belediye Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin mahalle iftarı devam ediyor. Bu kapsamda üçüncü iftar programı Hacıakif Mahallesi'nde yapıldı.Belediyeden yapılan...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesinin mahalle iftarı devam ediyor.

Bu kapsamda üçüncü iftar programı Hacıakif Mahallesi'nde yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İhsan Kabadayı İlk ve Ortaokulunun bahçesinde düzenlenen iftar programı, Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisiyle başladı.

Daha sonra alana gelen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, masaları tek tek gezerek mahalle sakinlerinin mübarek ramazan ayını tebrik etti.

İftara AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Hacıakif Mahallesi Muhtarı Metin Metli, Belediye Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.