pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Üç İl İçin Kuvvetli Sağanak Uyarısı

25.05.2018 - 12:38, Güncelleme: 25.05.2018 - 12:38
 

Üç İl İçin Kuvvetli Sağanak Uyarısı

Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar'da bugün kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor

ANKARA (AA) - Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar'da bugün kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Eskişehir ve Kütahya'da 13.00-20.00, Afyonkarahisar'da ise 12.00-20.00 saatleri arasında kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi. Açıklamada, vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.
Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar'da bugün kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor

ANKARA (AA) - Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar'da bugün kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Eskişehir ve Kütahya'da 13.00-20.00, Afyonkarahisar'da ise 12.00-20.00 saatleri arasında kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi.

Açıklamada, vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.