pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde’de 3. Kitap Fuarı Açıldı

04.05.2018 - 18:13, Güncelleme: 04.05.2018 - 18:13
 

Niğde’de 3. Kitap Fuarı Açıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi tarafından bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Kitap Fuarı açıldı.Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ömer Halisdemir Meydanı'nda...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi tarafından bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Kitap Fuarı açıldı.Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ömer Halisdemir Meydanı'nda düzenlenen fuarın açılışında yaptığı konuşmada, bu fuarlar sayesinde çocukların ve gençlerin kitapla buluştuğunu söyledi.Vatandaşların yaklaşık dokuz gün boyunca kitap dolu günler geçirme fırsatını yakaladığını belirten Vali Şimşek, şunları kaydetti:"Bu sayede gençlerin kitaba olan sevgileri ve ilgileri artmış oluyor. Şehirlerin büyüyüp gelişmesindeki ve tarihler boyunca varlıklarını sürdürebilmelerinde en büyük etkenlerden birisi de mimarisi olduğu kadar kültürel yapısıdır. Kültürlü bir insan olmanın yegane yolu okumaktır. Bu nedenle, kitaplara gereken değeri ve özeni göstermeli, geleceğimizin en büyük teminatı olan çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmalı, kitaba dokunmaktan ve okumaktan zevk alan çocuklar yetiştirmeliyiz."13 Mayıs'a kadar devam edecek fuarda, 156 yayınevi ve 60 yazar Niğdeli okurlarıyla buluşacak.Törene, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi tarafından bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Kitap Fuarı açıldı.Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ömer Halisdemir Meydanı'nda...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi tarafından bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Kitap Fuarı açıldı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ömer Halisdemir Meydanı'nda düzenlenen fuarın açılışında yaptığı konuşmada, bu fuarlar sayesinde çocukların ve gençlerin kitapla buluştuğunu söyledi.

Vatandaşların yaklaşık dokuz gün boyunca kitap dolu günler geçirme fırsatını yakaladığını belirten Vali Şimşek, şunları kaydetti:

"Bu sayede gençlerin kitaba olan sevgileri ve ilgileri artmış oluyor. Şehirlerin büyüyüp gelişmesindeki ve tarihler boyunca varlıklarını sürdürebilmelerinde en büyük etkenlerden birisi de mimarisi olduğu kadar kültürel yapısıdır. Kültürlü bir insan olmanın yegane yolu okumaktır. Bu nedenle, kitaplara gereken değeri ve özeni göstermeli, geleceğimizin en büyük teminatı olan çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmalı, kitaba dokunmaktan ve okumaktan zevk alan çocuklar yetiştirmeliyiz."

13 Mayıs'a kadar devam edecek fuarda, 156 yayınevi ve 60 yazar Niğdeli okurlarıyla buluşacak.

Törene, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.