pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri

04.05.2018 - 18:03, Güncelleme: 04.05.2018 - 18:03
 

Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için 57 kişinin aday adaylığı...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için 57 kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti.Dağdelen, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'de 24 Nisan'da başlayan aday adaylığı sürecinin 2 Mayıs tarihinde sona erdiğini anımsatarak, bu süreçte partilerine yoğun başvuru geldiğini belirtti.Kırıkkale'de AK Parti'ye 57 kişinin müracaat ettiğini dile getiren Dağdelen, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de AK Parti'ye milletvekilliği aday adaylığı için yapılan başvuruların ulaştığı sayı, milletimizin ve Kırıkkaleli hemşehrilerimizin partimize olan teveccühünün ve güveninin bir göstergesidir. Aday adaylarımızın partimize göstermiş oldukları ilgiye ayrıca teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda, her şey Türkiye için diyor, Kırıkkale'miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.Dağdelen, 5 Mayıs'ta temayül yoklamasını gerçekleştireceklerini belirterek, 710 teşkilat mensubunun, aday adayları hakkında kanaatlerini bildireceklerini kaydetti.
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için 57 kişinin aday adaylığı...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için 57 kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti.

Dağdelen, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'de 24 Nisan'da başlayan aday adaylığı sürecinin 2 Mayıs tarihinde sona erdiğini anımsatarak, bu süreçte partilerine yoğun başvuru geldiğini belirtti.

Kırıkkale'de AK Parti'ye 57 kişinin müracaat ettiğini dile getiren Dağdelen, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de AK Parti'ye milletvekilliği aday adaylığı için yapılan başvuruların ulaştığı sayı, milletimizin ve Kırıkkaleli hemşehrilerimizin partimize olan teveccühünün ve güveninin bir göstergesidir. Aday adaylarımızın partimize göstermiş oldukları ilgiye ayrıca teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda, her şey Türkiye için diyor, Kırıkkale'miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Dağdelen, 5 Mayıs'ta temayül yoklamasını gerçekleştireceklerini belirterek, 710 teşkilat mensubunun, aday adayları hakkında kanaatlerini bildireceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.