pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Lise Müdür Yardımcısına Bıçaklı Saldırı

26.03.2018 - 16:18, Güncelleme: 26.03.2018 - 16:18
 

Lise Müdür Yardımcısına Bıçaklı Saldırı

Kayseri'de, müdür yardımcısını bıçakla yaraladığı iddia edilen öğrenci gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, okulundan disiplin kurulu kararı ile uzaklaştırıldığı gerekçesiyle müdür yardımcısını bıçakla yaraladığı ileri sürülen öğrenci gözaltına alındı. İddiaya göre, Kadı Burhaneddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören B.T, bir süre önce disiplin kurulu kararı ile okulundan uzaklaştırıldı.B.T, uzaklaştırma cezası almasının ardından olaydan sorumlu tuttuğu müdür yardımcısı Gülhan Ş'yi, evinden çıkınca takip etti. Millet Caddesi'nde Gülhan Ş'yi bıçakla yaralayan B.T, olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gülhan Ş'yi hastaneye kaldırdı. B.T, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kayseri'de, müdür yardımcısını bıçakla yaraladığı iddia edilen öğrenci gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, okulundan disiplin kurulu kararı ile uzaklaştırıldığı gerekçesiyle müdür yardımcısını bıçakla yaraladığı ileri sürülen öğrenci gözaltına alındı.

İddiaya göre, Kadı Burhaneddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören B.T, bir süre önce disiplin kurulu kararı ile okulundan uzaklaştırıldı.

B.T, uzaklaştırma cezası almasının ardından olaydan sorumlu tuttuğu müdür yardımcısı Gülhan Ş'yi, evinden çıkınca takip etti.

Millet Caddesi'nde Gülhan Ş'yi bıçakla yaralayan B.T, olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gülhan Ş'yi hastaneye kaldırdı.

B.T, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.