pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Kültür Sanat

Siyaset 26.03.2018 - 16:13, Güncelleme: 26.03.2018 - 16:13
 

Kayseri'de Kültür Sanat

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, çocuklar için iki tiyatro oyunu sahnelendi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, çocuklar için iki tiyatro oyunu sahnelendi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehir Tiyatrosu'nda düzenlenen programda, "Ali Baba’nın Çiftliği" ve "Rapunzel ile Beyaz Atlı Prens" adlı oyunlar çocuk izleyicilerle buluştu.İkişer seans halinde sahnelenen oyunlara çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Şehir Tiyatrosu ayrıca "Milli Mücadele'nin Cesur ve Kayıp Kadınları" adlı oyunu sahneledi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, çocuklar için iki tiyatro oyunu sahnelendi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, çocuklar için iki tiyatro oyunu sahnelendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehir Tiyatrosu'nda düzenlenen programda, "Ali Baba’nın Çiftliği" ve "Rapunzel ile Beyaz Atlı Prens" adlı oyunlar çocuk izleyicilerle buluştu.

İkişer seans halinde sahnelenen oyunlara çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Şehir Tiyatrosu ayrıca "Milli Mücadele'nin Cesur ve Kayıp Kadınları" adlı oyunu sahneledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.