pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İyi Parti Kırşehir Kongresi

04.03.2018 - 14:53, Güncelleme: 04.03.2018 - 14:53
 

İyi Parti Kırşehir Kongresi

KIRŞEHİR (AA) - İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nın birinci olağan kongresi yapıldı. İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen...

KIRŞEHİR (AA) - İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nın birinci olağan kongresi yapıldı. İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen kongre, şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Tek listeyle girilen seçimde kullanılan oyların tamamını alan Müfit Göçen, partinin il başkanlığına seçildi. Partililere teşekkür eden Göçen, Kırşehir için hizmet edeceklerini söyledi.
KIRŞEHİR (AA) - İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nın birinci olağan kongresi yapıldı. İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen...

KIRŞEHİR (AA) - İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nın birinci olağan kongresi yapıldı.

İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen kongre, şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tek listeyle girilen seçimde kullanılan oyların tamamını alan Müfit Göçen, partinin il başkanlığına seçildi.

Partililere teşekkür eden Göçen, Kırşehir için hizmet edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.